• امروز يكشنبه 4 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار اخبار شمسا مهمترين هدف اربعين بصيرت افزايي و اتحاد است
     
     
     
     

    مهمترين هدف اربعين بصيرت افزايي و اتحاد است

    نامه الکترونیک چاپ

    شعار «كل ارض كربلا » كه زائران ايراني در طول مسير نجف به كربلا سردادند بعد رواني داشت چراكه تكفيريها و داعشي ها نمي خواستند كه امسال زائران به كربلا برسند، چه فرقي مي كند موسل و تكريت هم كربلا هستند و همه بايد در حفظ خاك كربلا تلاش كنند چرا كه بين الحرمين و عتبات عاليات جزء خط قرمز ما هستند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت شمسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج ، سعيد غضنفري، دبير ستاد فرهنگي اربعين و مناسبتهاي ويژه مرتبط با عتبات عاليات بعثه مقام معظم رهبري گفت: عمده برنامه‌هاي اربعين امسال در سطح ملي و بين المللي در نظر گرفته شده بود.

    وي با اشاره به محورهاي چندگانه برنامه‌هاي امسال گفت: برنامه‌هاي امسال شامل كار براي كودك و مهد كودك ايراني‌ها جنب كنسولگري ايران، توزيع محصولات متنوع فرهنگي بين نجف و كربلا و تهيه زميني در كربلا با هدف ايجاد حسينيه براي ايراني‌ها با نام موكب بود.

    دبير ستاد فرهنگي اربعين با بيا اينكه اين موكب، بنام امام رضا و شباب الخميني نامگذاري شده بود، افزود: خدماتي كه در اين موكب ارائه شد شامل ۳ وعده پذيرايي زائران و سرويس فرهنگي شامل روايتگري مستند كربلا، سخنراني و مداحي بود. يكي از كارويژه‌هاي ستاد فرهنگي، استقرار مبلغان و روايتگران مستند تاريخ كربلا در سه مرز شلمچه، چزابه و مهران و توزيع محصولات فرهنگي بين زوّار بود.

    وي در ادامه به تنوع محصولات فرهنگي توزيعي بين زائران ايراني تاكيد كرد و گفت: محصولات فرهنگي شامل پرچم، سربند، بيرق، كوله پشتي، انواع زيارت نامه و بروشورهاي محتوايي بود. بسته‌هاي صوتي نيز بين موكبان ايراني و عراقي توزيع شد كه شامل ۴۰ قطعه مداحي با محوريت گفتمان انقلاب اسلامي و فرهنگ مقاومت بود كه پخش آن توسط موكبان ايراني و عراقي در بين راه نجف به كربلا خود باعث يكپارچگي نواهاي نينوايي شد.

    عضنفري به توليد نرم افزار ايراني براي زوار اربعين امسال اشاره كرد و افزود: براي نخستين بار ستاد فرهنگي اربعين اقدام به توليد اين اپليكيشن موبايل كرد كه حجم آن كم و از طريق بلوتوث قابل انتشار بود اين نرم افزار شامل نقشه راه، زيارت نامه ها، نقطه نظرات و ديدگاهاي امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري، منتخب مفاتيح الجنان و سوره‌هاي قرآني است.

    وي درباره شعار واحد منتشر شده ستاد بر روي برشورها و پلاكارتها و توزيع آن بين زائران كربلا تصريح كرد: شعار اول فرازي از خطبه حضرت زينب (س) با مزمون «هيچ چيز نمي‌تواند ياد و نام ما را از بين ببرد» و شعار محوري دوم «كل ارض كربلا» بود.

    وي در پاسخ به اين سوال كه هدف از نامگذاري اين شعار‌ها در اربعين امسال چه بود گفت: شعار «كل ارض كربلا» بعد رواني داشت چراكه تكفيريها و داعشي‌ها نمي‌خواستند كه امسال زائران به كربلا برسند، چه فرقي مي‌كند موسل و تكريت هم كربلا هستند و همه بايد در حفظ خاك كربلا تلاش كنند چرا كه بين الحرمين و عتبات عاليات جزء خط قرمز ما هستند. شعار حضرت زينب (س) به اين معناست كه ما تحت هيچ شرايطي از اصول و خطوط قرمز خود كه همان حفظ وجب به وجب خاك عراق است، كوتاه نخواهيم آمد.

    دبير ستاد فرهنگي اربعين با بيان اينكه وجه نمايدن زائران ايراني كه ملبس به سربند، كاور و تن پوشهايي يك رنگ بودند گفت: زوار ايراني با سربندهاي سبز، تن پوشهاي مشكي و كاورهاي سبز خود را به كربلا رساند. در تك تك لحظه‌ها دست غيب حضرت سيدالشهدا (ع) را در كنارمان احساس مي‌كرديم چرا كه همه تلاش خود را كرديم تا با همه محدوديتها بهترين خدمات فرهنگي را به زائران ايراني ارائه دهيم، اما مهمترين هدف ستاد براي اربعين سال آينده بصيرت افزايي و اتحاد شيعه است.

    وي در پايان با تاكيد بر ادامه فعاليت سايت الاربعين و برگزاري سوگواره اربعين حسيني گفت: اولين سوگواره اربعين حسيني با نام «ابرات» در ايام پياده روي روايي اربعين با همكاري شهرداري و بعثه مقام معظم رهبري در ايام اربعين آغاز شد و اين سوگواره همچنان ادامه دارد كه علاقمندان مي‌توانند آثار خود را در حوزه عكس، نماهنگ، مستند، داستان و شعر به سايت خانه شهرياران جوان ارسال كنند.