• امروز يكشنبه 4 آذر 1403
  •  
     

    شرکت شمسا

    مشكلات ناشی از ناامنی و نبود اماكن اقامتی و حمل‌ونقل، تغذیه‌ نامناسب و قیمت‌های كنترل‌نشده، سازمان حج و زیارت را بر آن داشت...
    ادامه...

     
     
     
     

     


     
     
    اخبار ویژه آغاز اعزام‌ زائران ايراني به عتبات از نيمه دوم ماه رمضان
     
     
     
     

    آغاز اعزام‌ زائران ايراني به عتبات از نيمه دوم ماه رمضان

    نامه الکترونیک چاپ

    مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از خالی شدن عتبات عالیات از حضور زائران ایرانی خبر داد و زمان اعزام مجدد زائران کشورمان به عراق را از نیمه دوم ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

    محسن نظافتي مديركل عتبات سازمان حج و زيارت در در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني شرکت شمسا از توقف اعزام زائران عتبات از اول ماه رمضان خبر داد و گفت: باتوجه به نزديك شدن ايام با بركت ماه رمضان و به منظور استفاده هر چه بيشتر زائران از اين ماه معنوي، به مدت ۱۵تا ۲۰ روز، اعزام زائران به عتبات متوقف شد.


    وي افزود: با توجه به اينكه بسياري از هتل‌هايي كه در عراق مورد استفاده زائران ايراني قرار مي‌گيرد نياز به تعمير يا بازسازي دارد هر ساله سازمان حج در مدتي كوتاهي اعزام كاروان را متوقف مي‌كند تا فرصتي براي بازسازي و سم پاشي هتل‌هاي محل اقامت زائران ايراني در عراق فراهم شود.

    مديركل عتبات سازمان حج و زيارت افزود: با نزديك شدن به ماه رمضان عمليات عتبات پايان يافت و روز شنبه آخرين زائران به ميهن اسلامي ايران باز گشتند و ديگر زائري در عراق حضور ندارد؛ البته پروازها براي انتقال گروه‌هاي خارج از سازمان حج و زيارت در حال انجام و مرزها هم باز است.

    نظافتي تأكيد كرد: سازمان حج و زيارت تا نيمه دوم ماه رمضان اعزامي به عتبات نخواهد داشت و از نيمه دوم بنا به درخواست استان‌ها گروه هايي اعزام مي‌شوند كه پيش بيني مي‌كنيم از نيمه دوم ماه رمضان اعزام مجدد زائران با شيب ملايم ادامه خواهد يافت.

    وي خاطرنشان كرد: فرصت ۱۵ تا ۲۰ روزه توقف اعزام‌هاي عتبات براي بازسازي هتل ها، ناوگان حمل و نقل و بهينه سازي تغذيه زائران در كشور عراق در نظر گرفته شده است تا ميزان رضايت زائران افزايش يابد.

    مديركل عتبات سازمان حج و زيارت ادامه داد: در اين مدت نكات مورد نياز به صورت مكتوب به شركت‌هاي عراقي و ايراني طرف قرارداد اعلام و از آنها خواسته مي‌شود كه تغييرات و اصلاحات لازم به سرعت اعمال شود.

    وي البته مدت ۱۵ تا ۲۰ روز را براي بازسازي هتل ها، ناوگان حمل و نقل و بهينه سازي تغذيه زائران كافي ندانست و گفت: اين مدت در مقايسه با زمان ۴ ماهه كه با پايان يافتن عمليات عمره در نيمه دوم ماه رمضان ايجاد و براي برنامه ريزي مجدد فرصت مناسبي فراهم مي‌شود، بسيار كوتاه است.

    نظافتي در پایان درباره امكان ۲۱ روزه شدن سفر زيارتي عتبات عاليات در ماه رمضان نيز توضيح داد: در برخي سالها امكان ۲۱ روزه شدن اين سفر زيارتي گذاشته شد به اين صورت كه زائران ۱۰ روز در نجف اشرف و ۱۰ روز نيز در كربلا حضور يابند، اما مردم از اين طرح استقبال نكردند
    .